Om oss

Vår Historie

Velkommen til Hatløy Catering AS!

Steinar Hatløy er hjertet og sjelen i vår produksjon og daglige drift. Med over 30 års erfaring i kantinedrift har vi opparbeidet oss en bred kunnskap og ekspertise.

Vårt dedikerte team består av erfaren og utdannede kokker som er klare til å lage de mest delikate retter for deg. Vi startet vår reise i 1994, da vi var med på den første offisielle kantinedriften med et fullverdig tilbud til de ansatte. Siden den gang har vi fortsatt å utvide vår virksomhet og har sikret oss flere kontrakter for kantinedrift på Søre Sunnmøre.

Men vi stopper ikke der. Når vi har ledig kapasitet, tar vi på oss cateringoppdrag som konfirmasjoner, åremålsfeiringer og bedriftsjubileer. Vi leverer også deilige julebuffeer og arrangerer grillfester, samtidig som vi skreddersyr etter ønske for ditt arrangement.

Vi er også stolte av å være ansvarlige for innkjøp og forpleining på båter som er på testturer før de leveres til kundene fra verftene. Dette er en viktig oppgave som vi tar på oss med stor dedikasjon og omsorg.

Vårt viktigste mål er å sikre at våre kunder er fornøyde og at vi er fleksible i å imøtekomme deres behov. Vi setter kundetilfredshet i fokus, og vår lidenskap for mat og service gjenspeiles i hver eneste tallerken vi serverer.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hatløy Catering AS, og vi ser frem til å kunne tilfredsstille dine kulinariske behov med våre utsøkte retter og profesjonelle service.

Se vårt utvalg

Se meny